Profil

Livet forstås baglæns,

   Men må leves forlæns   


Søren Kirkegaard

Jeg kommer oprindelig fra Dublin, Irland. I 1978 blev jeg dansk gift og flyttede til Danmark. Jeg har en Irsk sygeplejeuddannelse.


I Danmark tog jeg først en pædagoguddannelse, og senere en psykolog-uddannelse fra Københavns Universitet 2001. Jeg er medlem af Dansk Psykolog Forening.


I 2006 tog jeg en efteruddannelse som traumaterapeut hos Dr. Vibeke Møller MD og Familieterapeut. Dengang hed det ISARPAC (International School of Abuse Related Pastoral Counselling) Idag kendt som IPSICC (International Pschotherapy School In Christian Culture) I 2017 fik jeg en Bachelor og Masters of Psychotherapy i da skolen er nu medlem af IATA.  http://www.ipsicc.org/postgraduate-course.html


Jeg er Vice Director og Educational Director for IPSICC samt underviser på IPSICC uddannelsen i Danmark og Ægypten.


Jeg er autoriseret psykolog siden 2010 og medlem af Dansk Psykoterapeutforening siden 2013.

Jeg arbejder bredt og benytter mig af den viden, jeg har fra mine forskellige uddannelser. 

I mit virke som psykolog har jeg fokus på barndomstraumer, der forfølger en i voksenlivet. Det gælder følelsesmæssige, fysiske, seksuelle og åndelige senfølger.


Når jeg arbejder med en person, der har brug for at se nærmere på sig selv og sin livssituation, stiller jeg min viden og støtte til rådighed. Jeg ser mig selv som en følgesvend, der få lov at være med i et begrænset tidsrum, og når tiden er inde, og personen er klar til selv at fortsætte sin egen vej, skilles vore veje.


Målet er, at personen kommer til en større indre klarhed, en accept af sig selv, og ser sine nye veje klarere frem i livet.